top of page
Danielle Goedhart - The Social Studio - Bodegraven-17.jpg

Aanbod

Je kunt bij Danielle terecht voor:

  • Individuele en groepssupervisie voor NVO & SKJ en andere professionals in de jeugdzorg, GGZ en onderwijs. 

  • Supervisie tweedaagse met Carolien Hooijmans.

  • Het bieden van workshops en lezingen op congressen, studiedagen, verenigingen of stichtingen. 

  • Het schrijven en meewerken aan diverse media opdrachten rondom psychologie en pedagogiek. 


 

Supervisie

Danielle staat in haar supervisie garant voor 'doen en ervaren'. De ervaring die zij zelf heeft opgedaan in de Kind en Jeugd GGZ en het sociaal ondernemen neemt zij uiteraard mee. De wetenschap is in haar optiek de basis maar ons werk laat zich niet altijd in een standaard protocol gieten. Danielle vindt de 'menselijke maat' in ons werk zelfs zwaarder wegen. Hoe je professionele relaties aangaat met je cliënten heeft grote gevolgen voor de effectiviteit van je behandeling of begeleiding. Hoe houd jij je staande tijdens pittige vraagstukken, lukt het om professioneel te (blijven) verbinden met degene die voor je zit, hoe zorg jij goed voor jezelf en hoe bewaak jij je grenzen wanneer je agenda bommetje vol zit? Daarbij zoomt zij graag in op het lichaamsgerichte stuk. Welke sensaties voel je, wat zegt je onderbuik en kunnen we lichamelijke signalen integreren in het 'cognitieve' denken? Tenslotte zijn het ontdekken van jouw waarden iets wat als een rode draad door jouw traject loopt.

 

Supervisie tweedaagse

 

Danielle organiseert samen met collega Carolien Hooijmans driemaal per jaar een supervisie tweedaagse. Klik HIER voor actuele data/tijden. 

Lezingen en workshops

Op aanvraag geeft Danielle workshops en lezingen. Uiteenlopende thema's zijn passend bij de expertise van Danielle. Van autisme, hechting, taalstoornissen tot stimuleren van een positief zelfbeeld bij kinderen. Het betreft altijd maatwerk, samen wordt bekeken of er een match is en Danielle doet een voorstel van de inhoud zodat je als opdrachtgever precies weet wat je kunt verwachten. Naast inhoudelijke vakthema's geeft Danielle ook workshops over 'ondernemen met visie' (NVO). Dames en heren die overwegen een eigen praktijk beginnen helpt zij op weg door een avond te organiseren en tips, trucs en valkuilen te delen. 

Schrijven van artikelen en boek

Danielle werkt momenteel aan haar boek 'de pareltjes mindset'. Zie onderstaande artikelen en publicaties van Danielle. 

Artikelen en publicaties

bottom of page